Workshops

Tijdens de beurs kun je meedoen aan te gekke workshops. Niet alleen voor de bruid maar ook de bruidegom komt aan bod. We zijn niet voor niets de beurs voor bruid & bruidegom. Meld je aan en doe mee!

Creëer je eigen te gekke bruiloft

Maak een moodboard voor jouw bruiloft en krijg tips en tricks van weddingplanners Nicole en Anita. Je vormt voor jezelf een beeld hoe jouw dag eruit moet komen te zien. Welke kleuren vind je mooi? Wil je een themabruiloft? Wat voor stijl past hier goed bij? Door dit te visualiseren op een moodboard wordt zichtbaar hoe jullie trouwdag eruit komt te zien. Jouw moodboard kan je dan meenemen naar leveranciers (locatie, bloemist, bakker, etc.) voor jullie bruiloft ter inspiratie.

 
 Tijdstip: 14.00 uur
 Meld je hier aan voor de workshop Creëer je eigen te gekke bruiloft.
 

Jullie persoonlijke ceremonie

 
Veel bruidsparen weten niet wat er eigenlijk allemaal mogelijk is bij een trouwceremonie. Ze gaan uit van de standaard terwijl dit zoveel mooier en persoonlijker kan. De setting, (live)muziek, geloften en rituelen, betrokkenheid van familie/vrienden, overleden dierbaren of huisdieren. Ria Fenneman van Jullie Moment verteld hoe de trouwceremonie bijzonder, uniek en persoonlijk gemaakt kan worden met jullie als stralend middelpunt!  
 Tijdstip: 12.00 uur
 Meld je hier aan voor de workshop Jullie persoonlijke ceremonie.
 

Trends bruidegom inclusief stropdas strikken

 
De bruidegom krijgt tegenwoordig veel meer aandacht. Ging het eerst vooral om de bruid, nu gaat het vooral om jullie samen. Hoe zorg jij nu voor een eigen, persoonlijk en exclusief voorkomen dat je net als de bruid straalt! Het pak mooi afgestemd met alle bijkomende accessoires. Ontvang hier de beste tips. En hoe strik je nou die das perfect en wellicht net even anders?
Krijno en Arnold van de Stijlmeester gaan jullie hier alles over vertellen en laten zien.
 
Tijdstip: 13.00 uur
 Meld je hier aan voor de workshop Trends bruidegom inclusief stropdas strikken.
 

Een echte droomtaart op je bruiloft

 
Wilma van Wilma's Droomtaarten gaat jullie alles vertellen over bruidstaarten. Wat komt daar nu allemaal bij kijken, wat zijn de mogelijkheden en waar moet je aan denken bij het uitzoeken van een bruidstaart. Denk aan de vorm, de lagen, de stijl van de bruidstaart maar zeker ook de smaak. Stel daarnaast gerust je vragen en krijg de beste tips! En hoe tof is dat! Je krijgt ook nog eens een echte proeverij.   

Tijdstip: 15:00
Meld je hier aan voor de workshop Een echte droomtaart op je bruiloft.